Concentration levels of cadmium and lead in the raw and processed meat of Helix pomatia snails.
Opis bibliograficzny
Concentration levels of cadmium and lead in the raw and processed meat of Helix pomatia snails. [AUT. KORESP.] MONIKA ZIOMEK, [AUT.] ŁUKASZ DROZD, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, KRZYSZTOF SZKUCIK, WALDEMAR PASZKIEWICZ, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, ZBIGNIEW BEŁKOT, MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, MICHAŁ GONDEK, PRZEMYSŁAW KNYSZ. Pol. J. Vet. Sci. 2018 Vol. 21 Nr 3 s. 483-489, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24425/122623
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2018 Vol. 21 Nr 3, s. 483-489
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2018 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 października 2021 14:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00652ad49b31cced98094
DOI
10.24425/122623
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/pjvsci/9.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44048) wydawnictwo ciągłe #44048
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,802
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.