Consumers’ perceptions, attitudes and perceived quality of game meat in ten European countries.
Opis bibliograficzny
Consumers’ perceptions, attitudes and perceived quality of game meat in ten European countries. [AUT. KORESP.] IGOR TOMASEVIC, [AUT.] SASA NOVAKOVIC, BARTOSZ SOŁOWIEJ, NEVIJO ZDOLEC, SKUNCA DUBRAVKA, MIROSLAV KROCKO, SARKA NEDOMOVA, REZEAR KOLAJ, ALEKSIEV GEORGI, ILIJA DJEKIC. Meat Sci. 2018 Vol. 142 s. 5-13, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2018.03.016
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2018 Vol. 142, s. 5-13
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 sierpnia 2018 10:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00636ad49b31cced96cce
DOI
10.1016/j.meatsci.2018.03.016
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44083) wydawnictwo ciągłe #44083
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,483
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.