Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars.
Opis bibliograficzny
Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars. [AUT.] S. KOCIRA, [AUT. KORESP.] A. SZPARAGA, [AUT.] A. KOCIRA, E. CZERWIŃSKA, K. DEPO, B. ERLICHOWSKA, E. DESZCZ. Legume Res. 2019 Vol. 42 Iss. 3 s. 341-347, il., bibliogr. DOI: 10.18805/LR-412
Szczegóły publikacji
Źródło:
Legume Research 2019 Vol. 42 Iss. 3, s. 341-347
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2018 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00614ad49b31cced955c1
DOI
10.18805/LR-412
Strona WWW
https://www.arccjournals.com/journal/le…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44096) wydawnictwo ciągłe #44096
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,531
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.