Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Structure of leaves and phenolic acids in Kalanchoë daigremontiana Raym.-Hamet and H. Perrier.

Opis bibliograficzny

Structure of leaves and phenolic acids in Kalanchoë daigremontiana Raym.-Hamet and H. Perrier. [AUT.] MYKHAYLO CHERNETSKYY, ANNA WOŹNIAK, AGNIESZKA SKALSKA-KAMIŃSKA, [AUT. KORESP.] BEATA ŻURAW, [AUT.] ELIZA BLICHARSKA, ROBERT REJDAK, HELENA DONICA, ELŻBIETA WERYSZKO-CHMIELEWSKA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2018 Nr 17 (4) s. 137-155, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/asphc.2018.4.13
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 sierpnia 2018 10:26
Ostatnia aktualizacja:25 czerwca 2022 13:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44111) wydawnictwo ciągłe #44111

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,443
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się