Traditional and regional food as seen by consumers – research results: the case of Poland.
Opis bibliograficzny
Traditional and regional food as seen by consumers – research results: the case of Poland. [AUT.] ANETTA BARSKA, [AUT. KORESP.] JULIA WOJCIECHOWSKA-SOLIS. Br. Food J. 2018 Vol. 120 Issue 9 s. 1994-2004, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1108/BFJ-01-2018-0054
Szczegóły publikacji
Źródło:
British Food Journal 2018 Vol. 120 Issue 9, s. 1994-2004
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2018 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00522ad49b31cced88ef2
DOI
10.1108/BFJ-01-2018-0054
Strona WWW
https://www.emeraldinsight.com/doi/abs/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44122) wydawnictwo ciągłe #44122
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,717
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.