Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Silphium L. extracts – composition and protective effect on fatty acids content in sunflower oil subjected to heating and storage.

Opis bibliograficzny

Silphium L. extracts – composition and protective effect on fatty acids content in sunflower oil subjected to heating and storage. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI. Food Chem. 2009 Vol. 112 Nr 4 s. 820-830, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2008.06.038
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2009 Vol. 112 Nr 4, s. 820-830
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 września 2018 08:24
Ostatnia aktualizacja:10 września 2018 08:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44151) wydawnictwo ciągłe #44151

Metryki

24,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,146
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się