Żywność – tradycja i nowoczesność.
Opis bibliograficzny
Żywność – tradycja i nowoczesność. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2018 R.22 nr 4 (88) s. 29-30, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2018 R.22 nr 4 (88), s. 29-30
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2018 15:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2018 15:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/promocja/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44347) wydawnictwo ciągłe #44347
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.