Effect of dietary crude protein level and supplemental herbal extract blend on selected blood variables in broiler chickens vaccinated against coccidiosis.
Opis bibliograficzny
Effect of dietary crude protein level and supplemental herbal extract blend on selected blood variables in broiler chickens vaccinated against coccidiosis. [AUT. KORESP.] ANNA ARCZEWSKA-WŁOSEK, SYLWESTER ŚWIĄTKIEWICZ, KATARZYNA OGNIK, DAMIAN JÓZEFIAK. Animals 2018 Vol.8 Issue11 Article Number: 208 s. 1-13, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani8110208
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2018 Vol.8 Issue11 Article Number: 208, s. 1-13
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 22 listopada 2018 12:01 |
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff53fad49b31ccec21e38
DOI
10.3390/ani8110208
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/8/11/208
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44521) wydawnictwo ciągłe #44521
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,832
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.