Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Trendy w produkcji żywności.

Opis bibliograficzny

Trendy w produkcji żywności. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. Prz. Hod. 2018 R. 86 nr 5 s. 12-16, bibliogr. Referat plenarny wygłoszony podczas LXXXIII Zjazdu Naukowego PTZ w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Hodowlany 2018 R. 86 nr 5, s. 12-16
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: po opublikowaniu Ilość miesięcy: 2 (od publikacji do udostępnienia)

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 listopada 2018 10:19
Ostatnia aktualizacja:5 grudnia 2019 11:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44533) wydawnictwo ciągłe #44533

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się