Trendy w produkcji żywności.
Opis bibliograficzny
Trendy w produkcji żywności. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. Prz. Hod. 2018 R. 86 nr 5 s. 12-16, bibliogr. Referat plenarny wygłoszony podczas LXXXIII Zjazdu Naukowego PTZ w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2018 R. 86 nr 5, s. 12-16
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: po opublikowaniu Ilość miesięcy: 2 (od publikacji do udostępnienia)
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2018 10:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2019 11:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00665ad49b31cced98e4d
Strona WWW
http://ph.ptz.icm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44533) wydawnictwo ciągłe #44533
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.