Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of amino acid biostimulant on the yield and nutraceutical potential of soybean.

Opis bibliograficzny

Effect of amino acid biostimulant on the yield and nutraceutical potential of soybean. [AUT.] SŁAWOMIR KOCIRA. Chil. J. Agric. Res. 2019 Vol. 79 Iss. 1 s. 17-25, il., bibliogr., sum. DOI: 10.4067/S0718-58392019000100017
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Chilean Journal of Agricultural Research 2019 Vol. 79 Iss. 1, s. 17-25
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 grudnia 2018 10:24
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44554) wydawnictwo ciągłe #44554

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,883
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się