Effect of amino acid biostimulant on the yield and nutraceutical potential of soybean.
Opis bibliograficzny
Effect of amino acid biostimulant on the yield and nutraceutical potential of soybean. [AUT.] SŁAWOMIR KOCIRA. Chil. J. Agric. Res. 2019 Vol. 79 Iss. 1 s. 17-25, il., bibliogr., sum. DOI: 10.4067/S0718-58392019000100017
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chilean Journal of Agricultural Research 2019 Vol. 79 Iss. 1, s. 17-25
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 grudnia 2018 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00614ad49b31cced955b4
DOI
10.4067/S0718-58392019000100017
Strona WWW
http://www.chileanjar.cl/files/V79i1Y20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44554) wydawnictwo ciągłe #44554
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,883
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.