Zawartość ołowiu i kadmu w wybranych warzywach województwa lubelskiego.
Opis bibliograficzny
Zawartość ołowiu i kadmu w wybranych warzywach województwa lubelskiego. [AUT.] SYLWIA SIEBIELEC, G. SIEBIELEC, WIOLETTA SAMOLIŃSKA. Nauka Przyr. Tech. 2018 Vol. 12 Issue 2 s. 237-347, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.NPT.00237
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2018 Vol. 12 Issue 2, s. 237-347
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 grudnia 2018 12:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00665ad49b31cced98e35
DOI
10.17306/J.NPT.00237
Strona WWW
https://www.npt.up-poznan.net/pub/art_1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44557) wydawnictwo ciągłe #44557
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.