Effect of sulphur fertilization on amino acid and fraction composition of protein of white mustard seeds.
Opis bibliograficzny
Effect of sulphur fertilization on amino acid and fraction composition of protein of white mustard seeds. [AUT. KORESP.] BOŻENA BARCZAK, [AUT.] HANNA KLIKOCKA. J. Agric. Sci. Technol. (Print) 2018 Vol. 20 Issue 7 s. 1443-1453, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural Science and Technology 2018 Vol. 20 Issue 7, s. 1443-1453
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2018 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 czerwca 2021 13:18 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00522ad49b31cced88e68
Strona WWW
http://jast.modares.ac.ir/article-23-20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44605) wydawnictwo ciągłe #44605
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,828
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.