The effect of copper level in the diet on the distribution, and biological and immunological responses in a rat model.
Opis bibliograficzny
The effect of copper level in the diet on the distribution, and biological and immunological responses in a rat model. [AUT. KORESP.] E. CHOLEWIŃSKA, [AUT.] B. FOTSCHKI, J. JUŚKIEWICZ, E. RUSINEK-PRYSTUPA, K. OGNIK. J. Anim. Feed Sci. 2018 Vol. 27 No 4 349-360, il., bibliogr., sum. DOI: 10.22358/jafs/99893/2018
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2018 Vol. 27 No 4, 349-360
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 grudnia 2018 11:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00665ad49b31cced98e18
DOI
10.22358/jafs/99893/2018
Strona WWW
http://www.jafs.com.pl/The-effect-of-co…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44634) wydawnictwo ciągłe #44634
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,875
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.