Improvement the pro-health functionality of lentil sprouts by feeding of the phenylpropanoids pathway.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Incorrect diet is one of the most important factor contributes to the synthesis of free radicals that are involved in most of pathological disorders and diseases. There are much evidence that the regular intake of legumes, phenolics-rich vegetables, reduces the risk of diet-related diseases such as obesity, diabetes, cardiovascular disease, hypertension and cancers. Germination has a positive effect on the profile of antioxidant compounds; however, their content is usually lower compared to the dormant seeds
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 stycznia 2019 12:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2021 21:14 |