Skuteczność innowacyjnych technik obróbki produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Skuteczność innowacyjnych technik obróbki produktów mięsnych. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, JOANNA PAWŁAT. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 12 (233) s. 40,42, 44, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 12 (233), s. 40,42, 44
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2019 13:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2019 13:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44680) wydawnictwo ciągłe #44680
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.