Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Skuteczność innowacyjnych technik obróbki produktów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Skuteczność innowacyjnych technik obróbki produktów mięsnych. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, JOANNA PAWŁAT. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 12 (233) s. 40,42, 44, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 12 (233), s. 40,42, 44
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 stycznia 2019 13:29
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2019 13:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44680) wydawnictwo ciągłe #44680

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się