Naturalne antyoksydanty w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Naturalne antyoksydanty w przemyśle mięsnym. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 2 (223) s.16-18, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 2 (223), s.16-18
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2019 14:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 stycznia 2019 14:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44688) wydawnictwo ciągłe #44688
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.