Wpływ udziału ziarna owsa nagiego w mieszankach dla tuczników na jakość mięsa wieprzowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ udziału ziarna owsa nagiego w mieszankach dla tuczników na jakość mięsa wieprzowego. [AUT.] W. SEMENIUK, E. R. GRELA. Żyw. Człow. Metab. 2003 T. 30 nr 3/4 s. 1063-1066, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2003 T. 30 nr 3/4, s. 1063-1066
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 stycznia 2019 08:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 lipca 2020 12:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44754) wydawnictwo ciągłe #44754
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.