Przeciwutleniające i inne prozdrowotne właściwości ziół.
Opis bibliograficzny
Przeciwutleniające i inne prozdrowotne właściwości ziół. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA DULA, [AUT.] JAN MATRAS, EUGENIUSZ R. GRELA, IGNACY NIEDZIÓŁKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość (2016-) 2018 Vol. 25 nr 3 (116) s. 23-33, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/ZNTJ/2018/116/243
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2018 Vol. 25 nr 3 (116), s. 23-33
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2019 08:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 grudnia 2021 11:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00665ad49b31cced98db3
DOI
10.15193/ZNTJ/2018/116/243
Strona WWW
http://wydawnictwo.pttz.org/magazine-ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44827) wydawnictwo ciągłe #44827
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.