Skład chemiczny i wartość odżywcza regionalnych serów podpuszczkowych produkowanych metodą tradycyjną (Chemical composition and nutritional quality of short-ripened rennet cheeses produced by traditional methods)
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny i wartość odżywcza regionalnych serów podpuszczkowych produkowanych metodą tradycyjną (Chemical composition and nutritional quality of short-ripened rennet cheeses produced by traditional methods). [AUT. KORESP.] PRZEMYSŁAW KNYSZ, [AUT.] MICHAŁ GONDEK, RENATA PYZ-ŁUKASIK, MONIKA ZIOMEK, ŁUKASZ DROZD, WALDEMAR PASZKIEWICZ, KRZYSZTOF SZKUCIK. Med. Weter. 2018 Vol. 74 nr 10 s. 671-675, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.5971
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2018 Vol. 74 nr 10, s. 671-675
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2019 09:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00651ad49b31cced97f84
DOI
10.21521/mw.5971
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44851) wydawnictwo ciągłe #44851
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,280
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.