Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Założenia technologiczne do produkcji nowej generacji galanterii spożywczej.

Opis bibliograficzny

Założenia technologiczne do produkcji nowej generacji galanterii spożywczej. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ, JÓZEF GROCHOWICZ, PAWEŁ SOBCZAK. Inż. Rol. 2005 Nr 9 (69) s. 413-418, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2005 Nr 9 (69), s. 413-418
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 lutego 2019 08:45
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2019 08:45

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44870) wydawnictwo ciągłe #44870

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się