Założenia technologiczne do produkcji nowej generacji galanterii spożywczej.
Opis bibliograficzny
Założenia technologiczne do produkcji nowej generacji galanterii spożywczej. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ, JÓZEF GROCHOWICZ, PAWEŁ SOBCZAK. Inż. Rol. 2005 Nr 9 (69) s. 413-418, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2005 Nr 9 (69), s. 413-418
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 lutego 2019 08:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2019 08:45 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/index.php?mood=artic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44870) wydawnictwo ciągłe #44870
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.