Wpływ paszowych preparatów fito-huminowych na wskaźniki lipidowe jaj kur towarowych (Effect of dietary phyto-humic preparations on lipids indices of commercial laying hen eggs)
Opis bibliograficzny
Wpływ paszowych preparatów fito-huminowych na wskaźniki lipidowe jaj kur towarowych (Effect of dietary phyto-humic preparations on lipids indices of commercial laying hen eggs). [AUT.] FABIOLA BUBEL, [AUT. KORESP.] ZBIGNIEW DOBRZAŃSKI, [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, ŁUKASZ BOBAK, MACIEJ OZIEMBŁOWSKI. Med. Weter. 2019 Vol. 75 nr 3 s. 185-195, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6197
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2019 Vol. 75 nr 3, s. 185-195
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 lutego 2019 11:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 grudnia 2021 09:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00644ad49b31cced9767f
DOI
10.21521/mw.6197
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44901) wydawnictwo ciągłe #44901
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.