Role of pomegranate peels and black pepper powder and their mixture in alleviating the oxidative stress in broiler chickens.
Opis bibliograficzny
Role of pomegranate peels and black pepper powder and their mixture in alleviating the oxidative stress in broiler chickens. [AUT. KORESP.] KARRAR IMAD ABDULSAHIB AL-SHAMMARI, [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, SARAH JASIM ZAMIL. Int. J. Poult. Sci. 2019 Vol. 18 Iss. 3 s. 122-128, il. bibliogr., sum. DOI: 10.3923/ijps.2019.122.128
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Poultry Science 2019 Vol. 18 Iss. 3, s. 122-128
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 lutego 2019 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00644ad49b31cced976c8
DOI
10.3923/ijps.2019.122.128
Strona WWW
http://docsdrive.com/pdfs/ansinet/ijps/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44932) wydawnictwo ciągłe #44932
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.