Korzyści i wyzwania związane z produkcją mies gotowych do pieczenia.
Opis bibliograficzny
Korzyści i wyzwania związane z produkcją mies gotowych do pieczenia. [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 2 (235) s.31-33, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 2 (235), s.31-33
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 marca 2019 13:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 marca 2019 13:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45085) wydawnictwo ciągłe #45085
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.