Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ terminu i stopnia przerzedzenia ręcznego na niektóre cechy jakościowe jabłek odmiany Szampion.

Opis bibliograficzny

Wpływ terminu i stopnia przerzedzenia ręcznego na niektóre cechy jakościowe jabłek odmiany Szampion. [AUT.] IWONA SZOT. Folia Hortic. 2003 Supl. 2 s.180-182, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Folia Horticulturae 2003 Supl. 2, s.180-182
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 kwietnia 2019 09:27
Ostatnia aktualizacja:8 kwietnia 2019 09:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45125) wydawnictwo ciągłe #45125

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się