Zmiany zawartości likopenu oraz aktywności przeciwrodnikowej w czasie przechowywania przetworów pomidorowych.
Opis bibliograficzny
Zmiany zawartości likopenu oraz aktywności przeciwrodnikowej w czasie przechowywania przetworów pomidorowych. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, TOMASZ CZERNECKI, MONIKA CZERNECKA, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Nauka Przyr. Tech. 2009 T. 3 Issue 4 s. 1-19, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2009 T. 3 Issue 4, s. 1-19
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2019 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 marca 2020 12:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45138) wydawnictwo ciągłe #45138
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.