The Release of Plant Bioactive Compound Ferulic Acid by Feruloyl Esterases Produced by Lactic Acid Bacteria.
Opis bibliograficzny
The Release of Plant Bioactive Compound Ferulic Acid by Feruloyl Esterases Produced by Lactic Acid Bacteria. [AUT. KORESP.] DOMINIK SZWAJGIER, [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA. Biotechnol. Food Sci. 2015 Vol.79 nr 1 s. 47-48, Book of abstracts : Biologically active compoundes in food. International conference. Łódź, Poland 15-16 october 2015.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biotechnology and Food Sciences 2015 Vol.79 nr 1, s. 47-48
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2019 10:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 kwietnia 2019 10:45 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45139) wydawnictwo ciągłe #45139
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.