Functional properties of chloroplastic concentrates coagulated from alfalfa juice using various methods.
Opis bibliograficzny
Functional properties of chloroplastic concentrates coagulated from alfalfa juice using various methods. [AUT.] B. BARANIAK, U. GAWLIK-DZIKI, M. KARAŚ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 Suppl. 2 s. 96-100, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 Suppl. 2, s. 96-100
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 kwietnia 2019 12:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 kwietnia 2019 12:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45141) wydawnictwo ciągłe #45141
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.