Wpływ konserwantów na aktywność proteolityczna enzymów w sokach otrzymanych z zielonej części roślin (Effect of preservatives on activity of proteolytic in green juice expressed from plants)
Opis bibliograficzny
Wpływ konserwantów na aktywność proteolityczna enzymów w sokach otrzymanych z zielonej części roślin (Effect of preservatives on activity of proteolytic in green juice expressed from plants). [AUT.] BARBARA BARANIAK, MARIA BUBICZ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1994 Vol.49 s.203-207, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1994 Vol.49, s.203-207
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 kwietnia 2019 13:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 kwietnia 2019 13:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45298) wydawnictwo ciągłe #45298
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.