Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ konserwantów na aktywność proteolityczna enzymów w sokach otrzymanych z zielonej części roślin (Effect of preservatives on activity of proteolytic in green juice expressed from plants)

Opis bibliograficzny

Wpływ konserwantów na aktywność proteolityczna enzymów w sokach otrzymanych z zielonej części roślin (Effect of preservatives on activity of proteolytic in green juice expressed from plants). [AUT.] BARBARA BARANIAK, MARIA BUBICZ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1994 Vol.49 s.203-207, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 kwietnia 2019 13:29
Ostatnia aktualizacja:29 kwietnia 2019 13:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45298) wydawnictwo ciągłe #45298

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się