Gliceryna jako czynnik moderujący zmiany jakości jaj podczas przechowywania.
Opis bibliograficzny
Gliceryna jako czynnik moderujący zmiany jakości jaj podczas przechowywania. [AUT.] KAMIL DRABIK, KAROLINA DOBROSZ, ALINA WORONOWA, KOSTIANTYN VASIUKOV, ALICJA BUDZYŃSKA, JUSTYNA BATKOWSKA. Hod. Drobiu 2019 R. 24 nr 3 s. 52-56, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Drobiu 2019 R. 24 nr 3, s. 52-56
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 maja 2019 13:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 października 2021 11:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45320) wydawnictwo ciągłe #45320
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.