Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of the dietary inclusion levels and sources of zinc on the performance, metabolism, redox and immune status of turkeys.

Opis bibliograficzny

The effect of the dietary inclusion levels and sources of zinc on the performance, metabolism, redox and immune status of turkeys. [AUT.] JAN JANKOWSKI, KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] KAMIL OTOWSKI, JERZY JUŚKIEWICZ, ZENON ZDUŃCZYK. Anim. Feed Sci. Technol. (Print) 2019 Vol. 252 s. 103-114, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2019.04.014
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 maja 2019 09:23
Ostatnia aktualizacja:24 sierpnia 2021 13:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45382) wydawnictwo ciągłe #45382

Metryki

200,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,582
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się