The effect of the dietary inclusion levels and sources of zinc on the performance, metabolism, redox and immune status of turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of the dietary inclusion levels and sources of zinc on the performance, metabolism, redox and immune status of turkeys. [AUT.] JAN JANKOWSKI, KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] KAMIL OTOWSKI, JERZY JUŚKIEWICZ, ZENON ZDUŃCZYK. Anim. Feed Sci. Technol. (Print) 2019 Vol. 252 s. 103-114, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2019.04.014
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animal Feed Science and Technology (Print) 2019 Vol. 252, s. 103-114
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 maja 2019 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 sierpnia 2021 13:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff85ead49b31ccec5b274
DOI
10.1016/j.anifeedsci.2019.04.014
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45382) wydawnictwo ciągłe #45382
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,582
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.