Substancje stosowane do poprawienia jakości pieczywa. Część II. Związki powierzchniowo czynne oraz inne substancje.
Opis bibliograficzny
Substancje stosowane do poprawienia jakości pieczywa. Część II. Związki powierzchniowo czynne oraz inne substancje. [AUT.] JAROSŁAW KORUS, BOHDAN ACHREMOWICZ. Prz. Piek. Cuk. 1994 R. 42 nr 3 s.6-7, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Piekarski i Cukierniczy 1994 R. 42 nr 3, s.6-7
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 maja 2019 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 maja 2019 11:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45393) wydawnictwo ciągłe #45393
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.