Analiza jakości mikrobiologicznej podłoża popieczarkowego (Analysis of the microbiological quality of the substrate after mushroom production)
Opis bibliograficzny
Analiza jakości mikrobiologicznej podłoża popieczarkowego (Analysis of the microbiological quality of the substrate after mushroom production). [AUT.] ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, ANNA CZECH, MATEUSZ OSSOWSKI, HANNA BIS-WENCEL, NADA SASÁKOVÁ. Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy 2019 Vol.37 Issue 1 s. 25-30, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.24326/jasbb.2019.1.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2019 09:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2022 11:11 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00644ad49b31cced97697
DOI
10.24326/jasbb.2019.1.3
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45501) wydawnictwo ciągłe #45501
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.