Wpływ dodatku jeżówki purpurowej i czosnku pospolitego na zawartość pierwiastków we krwi indyczek rzeźnych (The effect of Echinacea purpureaand Allium sativum addition on elements content in turkey hens’ blood)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku jeżówki purpurowej i czosnku pospolitego na zawartość pierwiastków we krwi indyczek rzeźnych (The effect of Echinacea purpureaand Allium sativum addition on elements content in turkey hens’ blood). [AUT. KORESP.] KATARZYNA ABRAMOWICZ, [AUT.] ADRIANNA RAFALASKA, MAGDALENA KRAUZE. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2018 nr 4 (22) s. 13-28, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki Przyrodnicze i Medyczne (d. Nauki Przyrodnicze) 2018 nr 4 (22), s. 13-28
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2019 09:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 lipca 2019 11:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00643ad49b31cced9760a
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/wp-content/u…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45531) wydawnictwo ciągłe #45531
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.