Bakteriocyny – naturalne konserwanty żywności (Bacteriocins - natural food preservatives)
Opis bibliograficzny
Bakteriocyny – naturalne konserwanty żywności (Bacteriocins - natural food preservatives). [AUT. KORESP.] JAGODA SZAFRAŃSKA. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2018 nr 4 (22) s. 89-97, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki Przyrodnicze i Medyczne (d. Nauki Przyrodnicze) 2018 nr 4 (22), s. 89-97
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2019 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 czerwca 2019 09:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/wp-content/u…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45533) wydawnictwo ciągłe #45533
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.