Green grain of spelt (Triticum aestivum ssp. spelta) harvested at the stage of milk-dough as a rich source of valuable nutrients.
Opis bibliograficzny
Green grain of spelt (Triticum aestivum ssp. spelta) harvested at the stage of milk-dough as a rich source of valuable nutrients. [AUT.] PIOTR KRASKA, SYLWIA ANDRUSZCZAK, [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI, [AUT.] MARIUSZ STOCKI, NATALIA STOCKA, EWA KWIECIŃSKA-POPPE, KRZYSZTOF RÓŻYŁO, PAWEŁ GIERASIMIUK. Emir. J. Food Agric. 2019 Vol. 31 Issue 4 s.263-270, il., bibliogr., sum. DOI: 10.9755/ejfa.2019.v31.i4.1931
Szczegóły publikacji
Źródło:
Emirates Journal of Food and Agriculture 2019 Vol. 31 Issue 4, s.263-270
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00613ad49b31cced9550e
DOI
10.9755/ejfa.2019.v31.i4.1931
Strona WWW
http://www.ejfa.me/index.php/journal/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45537) wydawnictwo ciągłe #45537
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,008
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 11 czerwca 2019 08:15 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2021 13:40 |