The effect of a probiotic preparation containing Bacillus subtilis PB6 in the diet of chickens on redox and biochemical parameters in their blood.
Opis bibliograficzny
The effect of a probiotic preparation containing Bacillus subtilis PB6 in the diet of chickens on redox and biochemical parameters in their blood. [AUT.] KATARZYNA ABRAMOWICZ, [AUT. KORESP.] MAGDALENA KRAUZE, [AUT.] KATARZYNA OGNIK. Ann. Anim. Sci. 2019 Vol. 19 Issue 2 s. 433-451, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2018-0059
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2019 Vol. 19 Issue 2, s. 433-451
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 czerwca 2019 10:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2022 10:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00641ad49b31cced9743c
DOI
10.2478/aoas-2018-0059
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45559) wydawnictwo ciągłe #45559
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,572
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.