Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The content of some technological quality components and mycotoxins in grain of four cultivars of spring wheat depending on grain storage time after harvest.

Opis bibliograficzny

The content of some technological quality components and mycotoxins in grain of four cultivars of spring wheat depending on grain storage time after harvest. [AUT.] CEZARY KWIATKOWSKI, [AUT. KORESP.] ELŻBIETA HARASIM, [AUT.] ANTONI MIŚ, MAŁGORZATA HALINIARZ, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Pak. J. Agric. Sci 2019 Vol. 56 Issue 3 s.549-556, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21162/PAKJAS/19.7518
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 lipca 2019 08:45
Ostatnia aktualizacja:18 czerwca 2021 08:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45595) wydawnictwo ciągłe #45595

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,663
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się