The content of some technological quality components and mycotoxins in grain of four cultivars of spring wheat depending on grain storage time after harvest.
Opis bibliograficzny
The content of some technological quality components and mycotoxins in grain of four cultivars of spring wheat depending on grain storage time after harvest. [AUT.] CEZARY KWIATKOWSKI, [AUT. KORESP.] ELŻBIETA HARASIM, [AUT.] ANTONI MIŚ, MAŁGORZATA HALINIARZ, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Pak. J. Agric. Sci 2019 Vol. 56 Issue 3 s.549-556, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21162/PAKJAS/19.7518
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pakistan Journal of Agricultural Sciences (d. Faisalabad: Society for the Advancement of Agricultural Sciences) 2019 Vol. 56 Issue 3, s.549-556
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 lipca 2019 08:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 czerwca 2021 08:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00622ad49b31cced960f3
DOI
10.21162/PAKJAS/19.7518
Strona WWW
https://www.pakjas.com.pk/searchresult.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45595) wydawnictwo ciągłe #45595
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,663
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.