Sterole roślinne w żywieniu i przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Sterole roślinne w żywieniu i przemyśle spożywczym. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA, EWA SOLARSKA. Przem. Spoż. 2017 T. 72 nr 4 s. 34-36, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2017.4.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2017 T. 72 nr 4, s. 34-36
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2019 11:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 listopada 2021 11:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96da9
DOI
10.15199/65.2017.4.7
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1057…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45631) wydawnictwo ciągłe #45631
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.