Wpływ warunków przechowywania suszonej mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) na antyoksydacyjne właściwości otrzymanych naparów oraz zawartość i skład olejku eterycznego.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków przechowywania suszonej mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) na antyoksydacyjne właściwości otrzymanych naparów oraz zawartość i skład olejku eterycznego. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA, [AUT. KORESP.] KAMIL WILCZYŃSKI, [AUT.] KATARZYNA OLESIŃSKA. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2017 Vol. 16 Nr 1-2 s. 13-22, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.24326/aspta.2017.1-2.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2017 Vol. 16 Nr 1-2, s. 13-22
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lipca 2019 10:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2021 10:30 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/aspta.2017.1-2.2
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45665) wydawnictwo ciągłe #45665
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.