Parametry tekstury i ocena sensoryczna bulw batata kształtowane procesem kulinarnym.
Opis bibliograficzny
Parametry tekstury i ocena sensoryczna bulw batata kształtowane procesem kulinarnym. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA STAREK, [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, AGATA BLICHARZ-KANIA. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2018 Vol. 17 Nr 1-2 s. 23-31, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.24326/aspta.2018.1-2.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2018 Vol. 17 Nr 1-2, s. 23-31
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lipca 2019 10:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 lipca 2021 09:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00625ad49b31cced96388
DOI
10.24326/aspta.2018.1-2.3
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45668) wydawnictwo ciągłe #45668
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.