Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Selected quality traits of table eggs depending on storage time and temperature.

Opis bibliograficzny

Selected quality traits of table eggs depending on storage time and temperature. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, PATRYCJA CHABROSZEWSKA, PRZEMYSŁAW ŁUCZKIEWICZ. Br. Food J. 2019 Vol. 121 Issue 9 s. 2016-2026, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1108/BFJ-10-2018-0688
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
British Food Journal 2019 Vol. 121 Issue 9, s. 2016-2026
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 sierpnia 2019 13:43
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:49

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45701) wydawnictwo ciągłe #45701

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,102
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się