Chemical composition and antioxidant properties of oils from the seeds of five apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and antioxidant properties of oils from the seeds of five apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars. [AUT.] MAŁGORZATA STRYJECKA, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] MONIKA MICHALAK, LESZEK RACHOŃ, ALEKSANDRA GŁOWACKA. J. Oleo Sci. 2019 Vol. 68 Issue 8 s. 729-738, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5650/jos.ess19121
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Oleo Science 2019 Vol. 68 Issue 8, s. 729-738
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 sierpnia 2019 10:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 sierpnia 2021 14:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00622ad49b31cced960cd
DOI
10.5650/jos.ess19121
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45719) wydawnictwo ciągłe #45719
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,304
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.