Optymalizacja ekstrakcji polifenoli z Mentha spicata różnymi rozpuszczalnikami (Optimization of the process of polyphenol extraction from Mentha spicata with various solvents)
Opis bibliograficzny
Optymalizacja ekstrakcji polifenoli z Mentha spicata różnymi rozpuszczalnikami (Optimization of the process of polyphenol extraction from Mentha spicata with various solvents). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, [AUT. KORESP.] KAMILA KLIMEK, SEBASTIAN BALANT, [AUT.] EDYTA WRZESIŃSKA-JĘDRUSIAK, WIESŁAW PIEKARSKI. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 8 s. 1286-1289, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.8.16
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 8, s. 1286-1289
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 sierpnia 2019 11:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 11:17 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00646ad49b31cced97808
DOI
10.15199/62.2019.8.16
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1219…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45760) wydawnictwo ciągłe #45760
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.