Antioxidant properties of infusions from leaves of sweet potato (Ipomoea batatas L. Lam) depending on temperature and brewing time (Właściwości antyoksydacyjne naparów z liści słodkiego ziemniaka zależnie od temperatury i czasu parzenia)
Opis bibliograficzny
Antioxidant properties of infusions from leaves of sweet potato (Ipomoea batatas L. Lam) depending on temperature and brewing time (Właściwości antyoksydacyjne naparów z liści słodkiego ziemniaka zależnie od temperatury i czasu parzenia). [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] BARBARA SAWICKA. J. Cent. Eur. Agric. (Online) 2019 Vol. 20 Nr. 3 s. 961-966, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5513/JCEA01/20.3.2295
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE 2019 Vol. 20 Nr. 3, s. 961-966
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 września 2019 10:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00622ad49b31cced9607e
DOI
10.5513/JCEA01/20.3.2295
Strona WWW
https://jcea.agr.hr/en/issues/article/2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45811) wydawnictwo ciągłe #45811
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.