The effect of partial replacement of soybean meal with fermented soybean meal on chicken performance and immune status.
Opis bibliograficzny
The effect of partial replacement of soybean meal with fermented soybean meal on chicken performance and immune status. [AUT.] R. CHACHAJ, [AUT. KORESP.] I. SEMBRATOWICZ, [AUT.] M. KRAUZE, K. OGNIK. J. Anim. Feed Sci. 2019 Vol. 28 Issue 3 s.263-271, il., bibliogr., sum. DOI: 10.22358/jafs/110777/2019
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2019 Vol. 28 Issue 3, s.263-271
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2019 08:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2022 12:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00643ad49b31cced97602
DOI
10.22358/jafs/110777/2019
Strona WWW
http://www.jafs.com.pl/The-effect-of-pa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45874) wydawnictwo ciągłe #45874
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,150
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.