Bezpieczeństwo żywności na wyższym poziomie-zimna plazma atmosferyczna.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo żywności na wyższym poziomie-zimna plazma atmosferyczna. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, JOANNA PAWŁAT. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 9 (242) s. 32-34.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 9 (242), s. 32-34
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2019 10:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2019 10:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45935) wydawnictwo ciągłe #45935
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.