Pakowanie próżniowe-bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów.
Opis bibliograficzny
Pakowanie próżniowe-bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. Gosp. Mięs. 2019 Nr 8 s.54-57, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2019 Nr 8, s.54-57
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2019 09:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 11:45 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00612ad49b31cced95442
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/wyszukaj-0-0-10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45947) wydawnictwo ciągłe #45947
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.