Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Pakowanie próżniowe-bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów.

Opis bibliograficzny

Pakowanie próżniowe-bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. Gosp. Mięs. 2019 Nr 8 s.54-57, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2019 Nr 8, s.54-57
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 października 2019 09:36
Ostatnia aktualizacja:6 grudnia 2021 11:45

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45947) wydawnictwo ciągłe #45947

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się