The effect of raw and fermented rapeseed cake on growth performance, carcass traits, and breast meat quality in turkey.
Opis bibliograficzny
The effect of raw and fermented rapeseed cake on growth performance, carcass traits, and breast meat quality in turkey. [AUT. KORESP.] A. DRAŻBO, [AUT.] K. KOZŁOWSKI, K. OGNIK, A. ZAWORSKA, J. JANKOWSKI. Poult. Sci. (Print) 2019 Vol. 98 Issue 11 s. 6161-6169, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3382/ps/pez322
Szczegóły publikacji
Źródło:
POULTRY SCIENCE 2019 Vol. 98 Issue 11, s. 6161-6169
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 października 2019 07:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff85ead49b31ccec5b272
DOI
10.3382/ps/pez322
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45956) wydawnictwo ciągłe #45956
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,659
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.