Zastosowania obróbki mechanicznej i termicznej w procesach uzdatniania lub uszlachetniania nasion.
Opis bibliograficzny
Zastosowania obróbki mechanicznej i termicznej w procesach uzdatniania lub uszlachetniania nasion. [AUT.] JÓZEF GROCHOWICZ. Prz. Piek. Cuk. 1994 R. 42 nr 3 s. 5-6, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Piekarski i Cukierniczy 1994 R. 42 nr 3, s. 5-6
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2019 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 października 2019 11:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45984) wydawnictwo ciągłe #45984
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.