Wpływ surowych nasion ciecierzycy w mieszankach dla kurcząt brojlerów na właściwości termiczne kolagenu tkanki skórnej.
Opis bibliograficzny
Wpływ surowych nasion ciecierzycy w mieszankach dla kurcząt brojlerów na właściwości termiczne kolagenu tkanki skórnej. [AUT. KORESP.] SIEMOWIT MUSZYŃSKI, [AUT.] EWA TOMASZEWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, PIOTR DOBROWOLSKI. Pasze Przem. 2019 R. 28 Nr 2 s. 43-46, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 2019 R. 28 Nr 2, s. 43-46
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2019 11:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 grudnia 2019 13:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00645ad49b31cced97760
Strona WWW
http://www.xn--paszeprzemysowe-btc.pl/i…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46007) wydawnictwo ciągłe #46007
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.